Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
249
4 stjärnor:
50
3 stjärnor:
5
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 305 recensioner

Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Definitivt värd pengarna - Heidi, 20 August 2019
Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Jag läste på om alla sorters hönshus och gårdar innan jag skaffade mina första tre kycklingar för ett par veckor sedan. Jag hade aldrig sett något liknande Omlet-huset, men efter att ha läst detaljerad information och recensioner och tittat på videor online beställde jag en Eglu Go up med 3m gård och hjul. Allt kom efter ett par dagar och vi satte ihop allting på ungefär tre timmar. Min man och jag var imponerade av kvaliteten och de fantastiska instruktionerna. Klämmorna var svåra, men efter att man fäst ett par gick det bättre. Andra dagen gick hönsen, som var 4 - 6 veckor gamla, upp och ner för stegen. De gick dock inte in i huset på kvällen, så jag provade tipset som stod i instruktionerna att sätta en lampa inne i huset när solen gick ner, och efter det har de gått in som de ska. Jag har flyttat huset tre gånger redan och det är lätt för en person att göra. Det går snabbt att rengöra den och jag tycker det är en bra design. Idag örsegnade det och hönsen hängde under huset och höll sig torra och verkade nöjda - perfekt!


Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Superpraktisk - Karl, 19 August 2019
Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Jag var skeptisk till att börja med pga priset, men var nöjd när jag fick hem huset. Det är hög kvalitet på materialet och delarna är välgjorda. Jag är säker på att det kommer hålla länge, och det är väldigt lätt att hålla rent. Bra att kunna flytta runt. 4 höns är lagom tycker jag. Jag hade väldigt gärna velat ha en dörr under huset på gården. Det går att köpa till, men jag tycker det borde finnas till detta pris. Det hade också varit bra att kunna stänga dörren till värpredet från utsidan.


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Underbar bur - Steve, 18 August 2019
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Bästa buren jag någonsin haft. Jättefinurlig design, bra kvalitet på delarna, lätt (och roligt!) att montera. Vi använder den även som en hylla. Jag har aldrig sett en bur i denna klass. Och Omlet har dessutom förstklassig kundservice.


Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Fantastisk - Linnea, 15 August 2019
Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Det här huset är så enkelt att hålla rent. Det är mycket mer pengar än vissa andra små hönhus, men det är värt det. Du kan hålla det rent, och att städa det tar bara 10 minuter. Lätt att bygga och underhålla. Min tvååring älskar hönsen, och det är säkert för honom att vara runt hönshuset eftersom det inte har några vassa kanter. Fantastiskt tillskott till trädgården. Skulle rekommendera att välja en längre gård, 2m är för lite. Fantastisk kvalitet och kundtjänst var väldigt hjälpsamma.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Säkerhet - Sam, 13 August 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Denna automatiska lucka är perfekt, har den iställd på att stänga när det blir mörkt och öppnar när det är ljust. Batteritiden är super. Bra att veta att hönsen är säkra, och jag behöver inte gå ut i trädgården i mörkret. Gör livet mycket lättare


Carefresh djurströ 10L - Ultra

Carefresh-strö - Natalie, 12 August 2019
Carefresh djurströ 10L - Ultra

Perfekt för mina marsvin. Gör vad det utlovat. Väldigt nöjd med denna produkt! :)


Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Perfekt - barnen och marsvinen är nöjda - Alex, 8 August 2019
Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Vi har haft marsvin i en bur av trä tills nu och helgen har alltid varit jobbigare för att vi är tvungna att städa buren. Älskar marsvinen, hatar jobbet! Eglun är så mycket bättre. Den är dyrare, men du får vad du betalar för. Jag var rädd för att "bygga" den, men det tog faktiskt bara 20 minuter för två personer att få ihop huset, och sen en timme till för gården, och när den var klar var det hur stabil som helst. Att rengöra den tar en kvart, och vi använder mycket mindre hö och sågspån. Marsvinen älskar sitt nya hus och jag är såld på produkten, sparar till ett hönshus från Omlet också!


Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård

Verkligen en toppenprodukt, lätt att montera och bra instruktioner. Väldigt användbart att kunna anpassa med olika delar. Kundtjänst var också väldigt hjälpsamma över telefon. Rekommenderar absolut!


Zippi kaningård med tak och golvlist - Dubbel höjd

Min uppsättning med hus och gård är kopplade till denna hage med tunnlar för att ge mina kaniner lite mer plats. Jag ska dock köpa förlängningssatserna eftersom jag fortfarande inte tycker det är stort nog. Mina kaniner föredrar absolut golvlisten snarare än att gå på galler inne i buren, men de gräver inte så mycket. Var medveten om att den inte är lätta att montera - massvis med små bitar som måste knäppas ihop med små plastklämmor. Den är stadigare än vad man tror, men jag vill ändå helst ha den bredvid en dörr där den inte kan puttas över. Jag var lättad att gallret redan var klippt för att sätta din tunneln eftersom det var något jag inte sett fram emot.


Kattgård för balkongen - 2,7m

Kattgård - Olivia, 1 August 2019
Kattgård för balkongen - 2,7m

Fantastisk kundtjänst och hjälp från Omlet, skulle absolut rekommendera.

1 av 31   Nästa