Omlet är fortfarande öppet! Vänligen klicka här för mer information.

Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
351
4 stjärnor:
86
3 stjärnor:
9
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 447 recensioner

Automatisk dörr till hönshus - Grå

Great door - Nils, 4 September 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grå

I bought this one for a barn sized coop and mounted it on the inside. Have other similar products in other rooms. This was by far the easiest to set up and most versatile in all aspects so far! My 5.5kg rooster goes in and out without a care.


Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård

Vilket toppensystem! - Tara, 3 September 2020
Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård

Vilket toppensystem! Jag köpte först en tunnel men bestämde mig sen för att lägga till mer. Superlätt att sätta ihop! Jag är inte det minsta orolig för att saker ska gå upp eftersom låsen och säkerheten är toppen. Willow hade inga problem att börja utforska och springa runt genom tunnlarna från sin bur till sin gård. Jag älskar också att ha en dörr på ena sidan så jag vet att hon är säker i buren på natten!


Bolsterbädd med skummadrass för katter - Small - Grå

Snygg,stilren och katterna gillar den - Jenni, 1 September 2020
Bolsterbädd med skummadrass för katter - Small - Grå

Letade efter en kattbädd som givetvis skulle vara skön och bekväm för katterna men också samtidigt snygg, stilren och passa in i inredningen i hemmet. Jag hittade den! Finaste bädden, så snygg så den passar överallt och katterna gillar den. Alla blev nöjda!


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Smidig och lättinstallerad - Viktor, 31 August 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Väldigt enkel att installera och fungerar som den ska. Hönsen lär sig fort hur de tar sig in och ut, kan vara aningen smal om man har riktigt stora höns.


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

För liten för guldhamster - Yumiko, 29 August 2020
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Otroligt snygg och praktisk bur, men mycket mindre än man tror. Det fungerar bra för en dvärghamster (rekommenderar att man kombinerar två stycken med varandra däremot då det är lag på att ha minst två dvärghamstrar i samma bur och det kan bli lite trångt då), men den är alldeles för liten för en syrisk/guldhamster. Skulle gärna vilja se en större modell av denna bur som passar en guldhamster (en som ett 28cm i ø hjul får plats i). Hade gärna även haft några cm plastväggar på gallersidorna så man kan ha lite burspån även på ovanvåningen.


Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2

I stort sätt nöjd! - Carina, 16 August 2020
Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2

Stort och bra ståhöjd. Öppningen till Eglu Cube Mk2 Med 2 M Lång Gård Och Hjul stämde inte så bra då formen på öppningen är olika.


Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

I stort sätt nöjd! - Carina, 16 August 2020
Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Huset är bra och lätt att rengöra. Trappan upp är svår för hönsen att gå upp på. Sittpinnar och trappsteg borde bara runda och skrovliga. NU halkar dom runt så jag fick klistra på sandpapper.


Kaningård - 2 x 2 x 1

Toppen! - Rosanna, 13 August 2020
Kaningård - 2 x 2 x 1

Alltid lika nöjd med grejerna från omlet! Grymt bra kvalité och smarta lösningar.


Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Jättenöjda! - Pia, 11 August 2020
Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Köpte hönsgården för att vi ville ha ett smidigt alternativ som man kan flytta runt och framförallt hålla rent och fräscht. Kändes som ett lite experiment när vi gjorde beställningen och vi var lite osäkra om det skulle bli bra, men så nöjda som vi är nu! Huset kostar ju en del och tillbehören likaså, men alternativet att bygga var inte aktuellt. Huset är stabilt och superenkelt att flytta och göra rent. Hönorna är också nöjda och har börjat få gå fritt i trädgården. På kvällen stänger vi in dem. På morgonen hämtar dottern ägg, pyttesmå än så länge men supergoda!


Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

Jättesmidiga! - Pia, 11 August 2020
Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

Det är lätt och smidigt att förflytta hönsgården i trädgården och skruvarna är kraftiga och ätta att skruva i. Känns tryggt att veta att hönsen är säkra.

1 av 45   Nästa