Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
281
4 stjärnor:
60
3 stjärnor:
6
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 348 recensioner

Automatisk dörr till hönshus - Grå

Mycket bra produkt - Mats, 12 December 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Perfekt att slippa passa stängning o öppning till hönsen. Lätt att montera ihop och fungerar perfekt. Klart bra köp som kan rekommenderas till alla hönsägare.


Maya Nook 24 kattkoja med garderob och säng och gardiner - Vit

Min katt gillar den - Robbie, 12 December 2019
Maya Nook 24 kattkoja med garderob och säng och gardiner - Vit

Jag köpte den efter att ha sett Youtube-filmer om att ge katter en egen plats som blir som en koja. Det ska vara en bra idé, speciellt om man har barn eller kanske andra djur, så att katterna kan få sitt eget revir. Jag har en maine coon, hon är en stor katt men Maya 24 är toppen för henne. Efter att jag lagt in hennes filt hoppade hon in direkt. Jag gillar gardinerna och jag tror att hon gillar när de är stängda så att hon kan kika ut och se vad vi gör.


Marsvinsburen Eglu Go med 1 m lång gård - Grön

Bra produkt - James, 11 December 2019
Marsvinsburen Eglu Go med 1 m lång gård - Grön

Lätt att sätta ihop, fast en del var sönder och en saknades, men vi fick nya direkt. Väldigt nöjd med slutresultatet, marsvinen verkar också glada och har gott om plats att springa runt på, lätt att komma åt för deras yngre ägare (5 och 3-åring), lätt att städa och lätt att flytta runt.


Matbehållare till Eglu Go - Grön

Superbra - Catta, 9 December 2019
Matbehållare till Eglu Go - Grön

En mycket bra matskål som mina "töser" tycker om. Försökte just beställa fler men dom skulle inte kunna levereras förrän efter jul...... meeen väntar man på nåt bra så går det ju....


Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Perfekt att flytta runt - Mary, 5 December 2019
Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Jag älskar hur lätt det är att flytta. Jag har använt det som ett sätt att få bort gräs och ögräs från nya rabatter i trädgården, som ett sätt att berika jorden. Hönse är superglada eftersom de alltid har gott om godsaker att leta efter, och ser nya delar av trädgården varje dag.


Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Fantastisk produkt - Helen, 4 December 2019
Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Vi är så nöjda med vår Eglu Go, köpte den som hem till våra marsvin. Den är snygg och är väldigt lätt att rengöra, precis vad vi letade efter till våra marsvin. Glad att jag valde längre gård, det är fint att se dem springa omkring ute.


Automatisk dörr till hönshus - Grön

Automatisk dörr till hönshus - Kjell, 30 November 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grön

Fantastisk uppfinning. Fungerar perfekt även nu när det har blivit kallt.Hönsen får gå ut klockan 8 på morgonen och dörren stängs 17 just nu i november/december, då har ju hönsen gått in för länge sedan och jag behöver inte oroa mig för jag kommer hem mycket senare. På helgerna får jag sova ända till 8 på morgonen. Perfekt. Tack.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Superb produkt, jag älskar den! - Robert, 27 November 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Jag köpte dörren att sätta på trädörren till mitt hönshus till mina frigående höns, framför allt så att jag inte behövde oroa mig för att komma hem i tid på kvällen för att stänga om dem (jag vet att vi har räv!). Den fungerar perfekt, och för vintern är ljusinställningen det bästa valet, men det tar lite tid att få rätt på inställningarna så att du inte låser ute några höns. De första kvällarna var 1 eller 2 fortfarande kvar ute när dörren stängdes. Nu har vi haft den i några veckor, och den fungerar perfekt. Troligtvis den bästa på marknaden. Mycket mer pålitlig och säker än de dörrar som förlitar sig på gravitation.


Zippitunnel - Vinklad anslutning

ÄLSKAR DEN - Claire, 26 November 2019
Zippitunnel - Vinklad anslutning

Vi har några riktigt glada marsvin hemma, och jag är så nöjd med systemet. Marsvinen springer snabbt genom tunnlarna och ÄLSKAR hur mycket plats de har. Jag älskar att de kan tillbringa större delen av sin tid utomhus och sen gå tillbaka till värmen när de vill. VÄLDIGT nöjd kund. Tack!


Adventskalender för katter

Uppskattad - Elicabeth, 24 November 2019
Adventskalender för katter

Var uppskattad direkt av katten, får se vad som tycks efter alla luckor öppnats

1 av 35   Nästa