Omlet är igång precis som vanligt. Vänligen klicka här för mer information.

Kontakta oss


Om du är nöjd är vi nöjda! Om det finns någonting vi kan göra för att hjälpa till, vänligen kontakta oss på det sätt som är lättast för dig. Oftast är det snabbaste sättet att hitta det du letar efter att kolla in våra Vanliga Frågor (FAQs).

Kundservice

Kom i kontakt med vårt vänliga kundserviceteam. De finns här för att hjälpa dig från 11:00 till 15:00 måndag-fredag. Om vi inte svarar på telefon kommer vi ringa upp dig så fort vi har möjlighet. Omlet är stängt på helger och röda dagar (inklusive brittiska röda dagar). Om du vill ha en broschyr, glöm inte att ange dig adress!

Telefon: 08 4468 6558.
Vänligen notera att vi enstaka dagar enbart kan erbjuda kundtjänst via telefon på engelska. Det framgår tydligt innan du blir vidarekopplad. Prova istället att mejla så återkommer vi så fort vi kan.

E-mail: hej@omlet.se

Skicka din fråga till vårt kundserviceteam genom att fylla i formuläret nedan.

Ditt meddelande

Kontaktuppgifter

På telefon:
08 446 865 58

Med post:
Omlet Ltd
Tuthill Park
Wardington
Oxfordshire
OX17 1RR
United Kingdom

Press och produktlån

Om du letar efter bilder i hög upplösning, information om våra produkter, offerter, produkter för en TV-produktion, fotografering eller utställning kan du ringa 08 4468 6558 eller melja hej@omlet.se så kommer vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.